Vola art _ of _ deco
cart8 Koszyk
3 Konto
Kontakt z nami
4 Informacje

Klauzula informacyjna zgodna z RODO

           

Informujemy, że:

1. Administratorem danych wskazanych w zgodzie na przetwarzanie danych osobowych wyrażonej powyżej jest Karibia Sp. z o.o., właściciel marki VOLA. art of deco, z siedzibą w 97-371 Wola Krzysztoporska, ul.Fabryczna 11, NIP 771-10-19-     026,     REGON 590393206

2. Celem zbierania danych jest: Realizacja i obsługa zamówień sklepu internetowego marki VOLA. art of deco, znajdującego się pod adresem www.shop.vola.com.pl oraz związanych z tym  działań marketingowych.

3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania   przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

4. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji zamówień złożonych w sklepie  internetowym marki VOLA pod adresem www.shop.vola.com.pl. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwe zrealizowanie Państwa zamówień.

5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.

6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.

7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

8. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 10 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych.

Koszyk

Koszyk jest pusty

3

Szukaj

Wpisz kilka popularnych tagów
bądź na bieżąco

Konto

Nie masz konta klienta?
Stwórz nowe tutaj!
4